Zorro

Онлайн казина

Обзор слота Zorro

Zorro

Известният благороден разбойник Зоро, който може да се смята за испанското въплъщение на Робин Худ, е измислен от Джонстън Маккъли. Той е герой на романа му "Проклятието на Капистрано", публикуван през първата половина на ХХ век. Първият филм, в който се появява този герой, е "Знакът на Зоро" (1920 г.), в който той е изигран от Дъглас Феърбанкс. Впоследствие на екраните излизат повече от двадесет картини. Най-известни в наши дни са филмите с участието на Ален Делон и Антонио Бандерас.

Разработчиците на казино софтуер не смятат, че легендарният отмъстител, който владее рапирата и камшика, е много популярен. Не е лесно веднага да си спомните за безплатните слот машини, посветени на него. Въпреки това тези модели съществуват. Един от тях е видео слот "Zorro" производство Aristocrat. Той е разгледан в този преглед.

 • Максимална скорост125
 • Максимално умножение5000:1
 • Брой барабани5
 • Брой редове25

Играйте Zorro слот

В играта Zorro има пет барабана. Когато са неподвижни, картинките на екрана са разположени на схемата 5x3. Позволено е да играете слот машината "Zorro" на една до двадесет и пет линии. На тях могат да се залагат само суми, вариращи от пет цента до пет евро. За едно завъртане се приемат до сто двадесет и пет евро. Клиентите имат възможност да направят и допълнителен бонус залог, равен на десет монети. Той активира функцията с награди, която е обяснена по-долу. Следователно максималният залог на рунд достига сто седемдесет и пет евро. Видео слотът включва обикновени картини, специални символи, рискова игра с коефициенти, безплатни завъртания, допълнителни множители и няколко вида бонус игри. Няма нищо необичайно в правилата за начисляване на печалби за комбинации. Няколко еднакви картини трябва да се подредят в редица на съответната лента, като се започне от първия барабан вляво. За печеливш се счита само най-дългият вариант на всяка позиция, но в едно завъртане може да има няколко комбинации на различни ленти. Изплащанията се изчисляват от коефициентите (от x3 до x5000), умножени по залога на линията. Всички пари, които се дължат на клиента за резултатите от тегленето, можете да вземете веднага в основната сметка. Ако сте много хазартни, можете да се опитате да увеличите тази сума в играта с коефициенти. Можете да познаете цвета или цвета на затворена карта. Правилният отговор в първия случай удвоява печалбата ви, а във втория случай я увеличава четирикратно. Можете да направите до пет поредни избора без право на грешка. Понастоящем нямаме данни за теоретичната възвръщаемост на слот машината Zorro, но ще се опитаме да ги намерим по-късно.

Снимки на екрана от Zorro

Zorro онлайн слот : Wild, Scatter символи

Символите, които можете да видите в играта, са изображения на главния герой, неговата дама на сърцето Джулиана, капитан Монастарио, черен кон, бъчва, торба със златни монети и карти с номинал от Валета до Аса. Wild (Зоро) и Scatter (конят) имат специални функции. За символите с буквите Z, O и R, които се появяват, когато е активен бонус залогът, вижте раздел Бонус игри по-долу.

 • Самият символ Wild образува комбинации, които носят високи множители, и също така замества други картини, с изключение на Scatters, ако е необходимо.
 • Скатерът се различава от останалите елементи по това, че не зависи от активните линии и печалбата му се определя от общия залог за рунда.

Zorro машина бонус игри

Ако клиентът направи допълнителен залог, на барабаните се появяват символите Z (в първата колона), O (във втората и петата колона) и R (в третата и четвъртата колона). Когато те образуват думата ZORRO на екрана (подредбата на буквите на барабаните може да бъде произволна), започва една от бонусните игри. Изборът му се прави на случаен принцип. Нека разгледаме накратко основните характеристики на тези кръгове: Подробности за правилата можете да намерите в раздела за помощ.

 • Торнадо - печалба, която може да достигне до петстотин монети (залози за линия).
 • Златни монети - трябва да избирате монети, докато получите два еднакви символа. След това ще бъдете възнаградени с печалба (също до петстотин монети).
 • Wild Z - започват три безплатни завъртания. Във всяка от тях някъде на екрана се появява допълнителен символ Wild под формата на символа Zorro. Той ще остане на място до края на тегленията. Така че в последното завъртане на барабаните ще има три от тях.
 • Барели - На екрана ще се появят барели. Избирането на една от тях ви дава право на определен брой безплатни завъртания (между пет и двадесет), по време на които комбинациите Wild се изплащат с допълнителни множители (от x2 до x15).

Джакпоти

Прогресивният джакпот Zorro не е наличен.

Как се играе Zorro ? (Интерфейс)

Пълният превод на модела на руски език ще ви позволи сами да разберете функциите на всички елементи на интерфейса.На панела има много различни бутони и прозорци, но всички те са интуитивни. Просто поиграйте няколко минути на видеослота и ще разберете за какво служат всички елементи. Има отделни бутони за избор на всички линии и на максимален залог. Бутонът за активиране на бонусния залог е вдясно. Той изобразява главния герой. В таблицата с печалбите са показани коефициентите на комбинациите. Там ще намерите също така подредба на линиите, общи правила, описание на играта на коефициентите, както и данни за бонусната игра. Можете да изтеглите слот машината Zorro или да я отворите във флаш версия.

Заключение

Това е страхотен видео слот, който радва с много интересни и печеливши бонусни функции. Разбира се, трябва да я играете с бонус залог. В противен случай тя се превръща в обикновена слот машина със стандартен набор от опции.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителAristocrat
 • Максимална скорост125
 • Максимално умножение5000 : 1
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани5
 • Брой редове25
 • ЖокериДа
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеДа
 • Ставка на линию0.05 - 5
 • Бонус игрииме