Zeus III

Онлайн казина

Обзор слота Zeus III

Zeus III

Разработчиците от Williams Interactive (WMS) често радват обществеността с нестандартни иновации. Техните безплатни слот машини за онлайн казина често поразяват с оригиналния си интерфейс и нестандартен набор от функции. Доказателство за това е моделът Zeus III, който продължава серията видеослотове на производителя, посветени на върховното божество от гръцката митология (прочетете за първата част на Zeus тук). Тя изненадва с почти всичко: броя на барабаните и линиите, разположението на картините на екрана, опциите за игра и т.н. Прочетете повече за всички уникални характеристики на Zeus III в ревюто от sunny-beach.info.

 • Максимална скорост80
 • Брой барабани6
 • Брой редове192

Играйте слота Zeus III

Zeus III е видео слот с шест барабана с различни размери. На първия барабан има два символа, на втория - три, на третия - четири, на четвъртия - пет, на петия - шест, а на шестия - седем.Играйте на слот машината Zeus III само на всички 192 активни линии. Местоположението им ще откриете в таблицата с печалбите. Залозите не се правят върху линиите и кръга. То е кратно на четиридесет. С множител от 1 за всяко завъртане, взето за четиридесет цента. Максималният множител е 200, а ставката в този случай е равна на осемдесет долара. Във видеослота Zeus III работят специални символи (също с необичайни функции), много печеливш кръг от безплатни завъртания и други опции. Но комбинациите се формират по стандартните за повечето слот машини правила. Еднаквите картини трябва да се паднат една до друга на активния ред, като се започне от първата макара. Необходими са от три до шест символа. Печалбата се изчислява според установените коефициенти на базата на направения залог. Специална таблица показва потенциалните печалби за комбинации, като вече е взета предвид сумата, която сте заложили. Рискована игра на късмета в слот машината онлайн "Zeus III" не. Общите печалби, натрупани след спирането на барабаните, се прехвърлят незабавно в основната потребителска сметка. Теоретичният процент на възвръщаемост на модела Zeus III, посочен от разработчика, е 96,1 %.

Снимки от Zeus III

Zeus III онлайн слот: Wild, Scatter символи

Изображенията, които можете да видите на екрана на видеослота Zeus III, са пряко свързани с древногръцките митове. Това са самият Зевс, Пегас, кораб Арго, воински шлем, амфора и древна монета. Освен това на барабаните са изобразени скъпоценни камъни под формата на цветове карти за игра.Изображенията се разполагат на барабаните на ленти. Ако целият барабан е зает от Зевс, той се превръща в уайлд. Теоретично целият барабан може да бъде зает от един символ. Това означава, че от тази картина могат да се съставят 192 максимални комбинации. Специалните символи в Zeus III са Wild (гръцкият храм) и Feature (ръката на Зевс с мълнията). Wild символът не носи печалба, но замества други обикновени символи в комбинациите. Функцията се появява на всички барабани, освен на първия, в основната игра и на всички барабани, освен на последния, в бонусния кръг. Тя не се изплаща сама. Три, четири или пет от тези картини задействат безплатни завъртания (десет, двадесет и пет или петдесет) с увеличение на общия залог. По време на този рунд последният залог е в сила, но той се прави от казиното. Дори една снимка на Зевс по време на този рунд превръща целия барабан в уайлд. Спиновете могат да бъдат удължени с три или повече функции.

Бонус игри на Zeus III

Няма други бонус рундове, освен описаните по-горе безплатни завъртания.

Джакпоти

В Zeus III няма кумулативен джакпот.

Как се играе Zeus III? (Интерфейс)

Читателите на sunny-beach.info ще се радват да научат, че слот машината Zeus III е изцяло преведена на руски език. Следователно необходимостта от обяснения за функциите на бутоните на контролния панел отпада от само себе си. Освен това всички те са ясни на интуитивно ниво. В таблицата са посочени кратки правила и съотношения на комбинациите. Повече информация за видео слота можете да намерите в раздела за помощ. Има някои настройки за интерфейса и автоматичната игра. Zeus III работи директно в браузъра, така че няма нужда да изтегляте слот машината.

Заключение

Zeus III е идеалният модел за любителите на необичайни видео слотове. Особено приятни са принципите на формиране на комбинации, благодарение на които печалбите не са никак редки. Вярно е, че шансовете не са особено големи. Разбира се, всеки ще се наслади на кръга от безплатни завъртания с допълнителни функции. Плюсовете на играта са също така висококачествените графики и пълният превод на руски език.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителWms gaming
 • Максимална скорост80
 • Процент на изплащане (RTP)96.1%
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани6
 • Брой редове192
 • ЖокериДа
 • Равнопоставеност на играчитеНе
 • Бонус игриНе