Voodoo Magic

Онлайн казина

Обзор слота Voodoo Magic

Voodoo Magic

От всички магически и окултни практики вуду е може би най-известната и най-разпространената в медиите, художествената литература, музиката и филмите. Говори се, че дори политици и спортни звезди често се обръщат за помощ към вуду шамани. Софтуерните компании за интернет казина следят отблизо какво предизвиква обществен интерес, така че е съвсем естествено да бъдат пуснати слот игри на тема вуду. Един такъв слот е Voodoo Magic.

  Играйте слот Voodoo Magic

  Voodoo Magic е слот машина от Alfaplay с много необичаен интерфейс и геймплей. Всъщност това е класически слот с три барабана и една печеливша линия. Оригиналността му се състои в това, че има десет отделни екрана, на всеки от които се въртят три барабана. Нещо повече, слотът Voodoo Magic има още една специална функция. Фактът, че след първото натискане на бутона Spin барабаните се показват само в долния ляв прозорец. След като спрете под всяка от тях, се появява бутон Hold. Ако го натиснете, например под първия барабан, но на всички първи барабани в други прозорци се появява същият символ, както в оригиналния прозорец. Ако натиснете отново бутона Spin, в останалите девет прозореца ще се завъртят само вторият и третият барабан. Това означава, че можете да запазите символите, които харесвате, още от първото завъртане. Следователно Voodoo Magic може да се счита за стратегическа слот игра. Ще имате особен късмет, ако барабаните в първия прозорец веднага образуват печеливша комбинация. Трябва само да ги изберете, като кликнете върху бутона "Задръж" под всяко поле, и ще получите печалба от всички десет полета. По същия начин не можете да изберете нито един от падналите в резултат на първото завъртане на символа. Печелившите комбинации трябва винаги да се състоят от три еднакви символа. Максималната печалба от 120 залога на линия се предоставя за три изображения на шамана. Удвояване на печалбите в слота "Voodoo Magic" не е предвидено.

  Voodoo Magic онлайн слот: Wild, Scatter символи

  Тъй като слот машината Voodoo Magic е посветена на мистериозната магия Вуду, тя е проектирана по съответния начин. Символите на барабаните са шаман с черна кожа, африканска колиба, дървена маска, барабан там-там и половин кокосов орех. Освен това има барове Bar 1, 2 и 3, характерни за традиционните слотове с три барабана. В тази игра няма специални символи.

  Бонус игри на Voodoo Magic

  Джакпоти

  В слот машината Voodoo Magic също няма джакпоти.

  Как се играе Voodoo Magic? (Интерфейс)

  Интерфейсът на слот машината Voodoo Magic може да изглежда неясен само на пръв поглед и само за неопитен потребител. Можете да я разберете интуитивно, дори без да четете правилата и съветите. Играта се управлява с типичните бутони. Плюс и минус до прозореца Bet (Залог) ви позволяват да зададете желания размер на залога. Полето Lines (Линии) е оставено тук за "красота", тъй като може да се играе само една линия. Очевидно по същата причина те не са премахнали бутона Auto, защото автоматичният режим на игра по очевидни причини не е тук. Таблицата за изплащане се появява в тази слот машина в полупрозрачна форма в горната част на основния прозорец. Предвид толкова оригиналния геймплей, не искате да подценявате качеството на графиките и анимацията, но трябва да признаете, че те са далеч от съвършенството. Саундтракът също не блести.

  Заключение

  Слот машината Voodoo Magic е един от най-вълнуващите слотове от Alfaplay, които сме разглеждали досега в sunny-beach.info. Разбира се, качеството на дизайна и разнообразието от възможности е далеч от съвременните образци на водещите световни производители, но със сигурност ще намери своите фенове. Най-малкото, винаги можете да играете Magic Voodoo слот машина безплатно в някое от онлайн казината на Alfaplay, за да решите сами дали този слот ви харесва.

  • РазделИгрални автомати
  • ПроизводителAlfaplay