Sizzling Hot Deluxe

Онлайн казина

Преглед на слота Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe

В огромната гама от хазартни игри на Novomatic има няколко модела, които са си спечелили отличието на класика. Една от тях е слот машината Sizzling Hot, която отдавна е позната на играчите с доказани резултати. Тази статия е посветена на така наречената луксозна версия на машината, която се сравнява благоприятно с оригиналната версия на по-добри графики, разнообразни настройки и просто подобрена функционалност.

 • Максимална скорост10000
 • Максимално умножение5000:1
 • Брой барабани5
 • Брой редове5

Играйте слот Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe има пет барабана и същия брой постоянно активни ленти, върху които се образуват печелившите вериги. На основния екран има петнадесет снимки. Залозите за участващите ленти са равни. Всяка от тях отнема от осем до две хиляди кредита (в примера със StarGames). Оказва се, че въртенето не може да постави по-малко от четиридесет единици и повече от десет хиляди монети. Играта в никакъв случай не е богата на функции. В допълнение към основните изображения има само Scatter и кръг за удвояване на печалбата. Образуването на комбинации от прости изображения се извършва на петте ленти. Това изисква няколко еднакви елемента да се подредят един до друг. Те трябва да се поставят на реда от ляво на дясно, като се започне от първата колона. Изплащането се изчислява, като залогът на лентата се умножи по съотношението на получената верига, което варира от x5 до x5000. Често при едно завъртане се образува повече от една последователност. Ако желаете, след завършване на печелившо завъртане клиентът може да започне играта с равни шансове. Тя се стартира на допълнителния екран, където трябва да се познае цветът на затворена карта. Правилният отговор удвоява печалбата. Грешният избор води до загуба на залога. Има лимит, след достигането на който рундът автоматично приключва.Не успяхме да намерим информация за нивото на теоретична възвръщаемост на Sizzling Hot Deluxe.

Снимки на екрана от Fiery - deluxe

Sizzling Hot Deluxe онлайн слот: Wild, Scatter символи

В слот машината са използвани класически картини, изобразяващи различни плодове и горски плодове, както и червената седморка. Звездата е Scatter, който се изплаща независимо от местоположението си на екрана. В същото време печалбите се изчисляват върху общия залог, направен за кръга.В Sizzling Hot Deluxe няма безплатни завъртания. Правилата не предвиждат и символ Wild.

Sizzling Hot Deluxe бонус игри

Няма тематични кръгове с награди. Безплатните завъртания бяха разгледани по-горе.

Джакпоти

Прогресивният джакпот на Novomatic не е наличен в този модел.

Как се играе Sizzling Hot Deluxe? (Интерфейс)

Почти всички игри на марката, включително въпросният слот, са на руски език, което ще помогне на новодошлите да разберат значението на всички бутони. Броят на редовете е винаги един и същ. Размерът на залога за всяка от тях се определя в специален прозорец.След като започнете завъртане, можете незабавно да завършите въртенето на барабаните със същия бутон. Кликнете два пъти, за да направите процеса възможно най-бърз. Таблицата с печалбите има само две страници с описание на коефициентите и общите разпоредби. Има и допълнителна помощна секция, но едва ли ще ви е необходима, тъй като правилата са максимално опростени, а интерфейсът е интуитивен. Има основни настройки на звука и екрана. Машината се отваря в браузър, което ви спестява необходимостта от инсталиране на допълнителен софтуер.

Заключение

Разбира се, това е модел за ценителите на традиционните слот машини, които са останали в историята на офлайн и онлайн хазарта. Тя ще се хареса на тези, които са започнали да играят в първите игрални зали, но едва ли ще се хареса на съвременните потребители, които предпочитат ефектни и оригинални хазартни забавления.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителNovomatic / greentube
 • Максимална скорост10000
 • Максимално умножение5000 : 1
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани5
 • Брой редове5
 • ЖокериНе
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеДа
 • Ставка на линию8 - 2000
 • Бонус игриНе