Magic Mirror

Онлайн казина

Обзор слота Magic Mirror

Magic Mirror

Безплатната слот машина "Magic Mirror", разработена от специалисти на компанията Merkur, ще ви пренесе в приказен свят, където еднорози тичат из горите, а магьосници правят магии, използвайки заклинания от древни книги. Вярно е, че този модел не е богат на интересни герои, но много от нашите читатели могат да го харесат заради неговите геймплейни характеристики. Всички те са разгледани в статията, подготвена от рецензенти на портал sunny-beach.info.

  Играйте слот Magic Mirror

  Magic Mirror е 5-барабанен видеослот с десет непрекъснато активни линии, чийто брой потребителят няма право да променя. На всяка линия можете да заложите от един цент до две евро. Кръгът не е по-дълъг от двадесет евро. Играйте слот машината "Magic Mirror" ще бъде интересна заради наличието не само на основните изображения, но и на специални символи и безплатни завъртания с допълнителни функции. Всички те са разгледани в прегледа. За да образувате редовна печеливша комбинация, са необходими няколко (от два или три) еднакви елемента. Те трябва да бъдат поставени в непосредствена близост един до друг на активна линия, като се започне от първия барабан. Всяка такава последователност дава печалба само за най-високата комбинация на една позиция. Сумата се изчислява въз основа на залога на линия. Той се умножава по коефициента на комбинация, посочен в таблицата. Максималната стойност в този модел е x5000. Всички изключения, които не са много, са разгледани по-долу. Играта с рискови коефициенти се предлага в две разновидности. И двете включват удвояване на печалбата в случай на щастливи обстоятелства на всеки етап. В първата версия е необходимо да се познае цветът на затворената карта, а във втората - да се изкачвате по стълбата стъпка по стъпка, като разчитате на "добрата воля" на генератора на случайни числа. Подробности за кръговете са описани в раздела за помощ. Разработчиците твърдят, че при продължително изиграване видео слотът възвръща 96 % от общите залози, направени от играчите.

  Снимки на екрана от The Magic Mirror

  Magic Mirror онлайн слот: Wild, Scatter символи

  Когато отворите видеослота Magic Mirror, ще видите красиво момиче, бял еднорог, магическа книга със заклинания, обръч и номиналната стойност на картите за игра от десет до асо. В играта има един специален символ - магическото огледало, на което е кръстен моделът. Той съчетава функциите Wild и Scatter. Той се изплаща независимо от местоположението му на екрана, а печалбата се изчислява на базата на общия залог (два, двадесет или двеста). Три или повече от тези картини, които се появяват едновременно на барабаните, дават право да участвате в десет безплатни завъртания. Залогът в тях остава същият, но институцията го има за клиента. Освен това една от картините, избрана на случаен принцип, изпълнява допълнителни функции. В определени случаи тя се разширява. Безплатните завъртания могат да бъдат удължавани, но не повече от петдесет поредни завъртания.

  Бонус игри Magic Mirror

  В играта Magic Mirror няма други наградни кръгове освен наградите от завъртането.

  Джакпоти

  Magic Mirror не предлага кумулативен джакпот, нито някой от неговите аналози.

  Как се играе Magic Mirror? (Интерфейс)

  Английската версия на видеослота е лесно разбираема за всеки повече или по-малко опитен потребител на интернет казиното. Ако сте начинаещи в играта, нашите съвети за значението на думите в панела ще ви помогнат: За да изберете номинала на игралните чипове, използвайте знаците минус и плюс до изображението на монетата в десния ъгъл на панела. В параметрите можете да настроите звуковия съпровод и да активирате бърза игра. Изтегляне на слот машина Magic Mirror не е необходимо. Стартирайте го директно в интернет браузъра си.

  • Spin – начало нового спина
  • Max Bet - изберете максималния залог
  • Залози - сумата, заложена на залозите
  • Печалби - печалби на кръг
  • Депозит - статус на акаунта в играта
  • Auto Start – режим автоматического запуска спинов
  • Хазарт (два бутона) - стартирайте играта с коефициентите.
  • Събиране - прехвърлете печалбите си в сметката си.
  • ? - разглеждане на раздела за помощ
  • Таблица с печалбите - работа с таблицата с коефициентите
  • Назад - напускане на таблицата с множителите

  Заключение

  Разбира се, този модел не е оригинален. Неговата тема, набор от функции, характеристики на дизайна - много от нашите читатели са виждали всичко това и преди. От друга страна, печалбите от комбинации са доста високи, завъртанията с награди са много печеливши, играта с коефициенти е представена в две разновидности, слотът работи във флаш версия, а интерфейсът е ясен на всеки език. Така че машината като цяло е с високо качество.

  • РазделИгрални автомати
  • ПроизводителMerkur