Lucky Fishing

Онлайн казина

Обзор слота Lucky Fishing

Lucky Fishing

Риболовът е любимо занимание на милиони хора по целия свят. Всъщност мнозина не биха се съгласили с думата "забавление", защото за тях риболовът е цяла философия, начин на живот, дори страст. Истинският рибар няма да отложи планирано пътуване до даден водоем заради такива дреболии като висока температура, лошо пътуване или недоволството на съпругата си. Той знае, че само с въдица в ръка може да бъде истински щастлив. И производителите на онлайн слотове също знаят това. Ето защо специално за любителите на риболова специалисти компанията Alfaplay създаде слот Lucky Fishing ("Lucky Fishing").

 • Максимално умножение5000:1
 • Брой барабани5
 • Брой редове20

Играйте слот Lucky Fishing

Lucky Fishing е слот машина с пет барабана и двадесет печеливши линии. Тя включва специални символи, безплатни завъртания, бонусни игри и игра с двойна печалба. Това е и слот за шоу-механика. Това означава, че в нея постоянно се провеждат турнири, в които наградата е кумулативен джакпот. Общият залог в този слот може да достигне до десет кредита. Печелившите комбинации в слот машината "Good luck fishing" се образуват от поне два или три еднакви символа, които трябва да бъдат поставени в един ред на активната линия, започвайки от първия барабан. Изключение правят комбинациите от някои специални символи. Максималната печалба от 5000 залога на линия се дължи за пет "wild" символа на активна линия. Слотът Lucky Fishing има доста необичайна игра с двойна печалба. За да преминете към този кръг, трябва веднага след печелившото завъртане да натиснете Gamble. Ще се озовете на брега на живописно езеро с въдица в ръка. Водната му повърхност ще бъде разделена на дванадесет условни сектора. Ще трябва да хвърлите въдица в една от тях на случаен принцип. Ако сте прави, ще уловите голям костур и залогът ви ще се удвои. Но ако нямате късмет, ще извадите бас с дупка в стената и ще загубите всички пари, които сте заложили.

Онлайн слот Lucky Fishing: Символы Wild, Scatter

На барабаните на слота Lucky Fishing има символи, свързани по един или друг начин с риболова и подводния свят. Има различни риби и рибари, красиво езеро, потънал кораб, сандък и дори обувка на кука. Ролята на уайлд символ се изпълнява от анимирано изображение на костур с кука. Той може да замени всяко друго изображение (с изключение на други специални символи), ако допринесе за печеливша комбинация. Трябва да се плати максималната комбинация. Ако на барабаните се появят от две до пет изображения, независимо от местоположението им, изобразяващи цветни риби, които гледат уплашено към червея, закачен на куката, общият залог се умножава по определен коефициент. Умножителят е равен на броя на тези символи на барабаните. За да се класирате за безплатните завъртания, играчът трябва да "хване" три изображения на скат на барабаните. Местоположението им не играе роля. Бонус символът в слот машината Lucky Fishing е изображение на водолаз, който е намерил сандък със съкровище под водата.

Бонус игри Lucky Fishing

Слотът Lucky Fishing включва бонус игра в стил, съответстващ на духа на играта. Тя започва на отделен екран с комбинация от три, четири или пет специални символа на активна линия. Играчът попада на дъното на морето, където е потънал ветроходен кораб. Разпръснати по дъното около сандъците със съкровища на кораба. Потребителят ги избира една по една и умножава печалбата си по определена сума. Възможно е обаче да се натъкне на сандък, който не носи печалби и прекратява бонусния кръг. Печалбата за всеки късметлийски избор се определя от броя на бонус символите, които са се появили на активната линия. Ако те са три, коефициентът е 40 залога на линия, ако са четири - 90 залога, ако са пет - 150 залога.

Джакпоти

В слот машината Lucky Fishing няма големи прогресивни джакпоти, но редовно се провеждат шоу турнири, в които играчите се състезават за кумулативни джакпоти. Те се формират от удръжките на залозите, направени на слота по време на турнира.

Как се играе Lucky Fishing? (Интерфейс)

Няма смисъл да описваме подробно интерфейса на слот машината Lucky Fishing, защото сме го правили многократно в описанието на други слотове от Alfaplay. Тук ще видите същите бутони и прозорци: Spin (завъртане), Gamble (игра), Autoplay (автоматична игра), Paytable (таблица на печалбите), Maxbet (максимален залог), Bet (залог), Lines (линии), Win (печалба), Jackpot (джакпот). Правилата са написани на руски език. Графиката и анимацията са направени с доза хумор и правят приятно впечатление, което разваля малко изобилието от малки елементи в изображенията, правейки ги да изглеждат прекалено разнообразни.

Заключение

Без съмнение Lucky Fishing е слот машина с много ниска дисперсия. Ако играете на всички линии, почти при всяко завъртане ще се образуват печеливши комбинации. Разбира се, размерът им невинаги ще надвишава общия залог, но със сигурност можете да играете дълго време, дори и с малък банкрол. Тази игра ще се хареса не само на любителите на риболова, но и на всички потребители, които харесват слотове с изобилие от функции.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителAlfaplay
 • Максимално умножение5000 : 1
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани5
 • Брой редове20
 • ЖокериДа
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеДа
 • 3D слотНе
 • Бонус игриДа