Lord of the Ocean

Онлайн казина

Обзор слота Lord of the Ocean

Lord of the Ocean

По-голямата част от повърхността на нашата планета е покрита от водите на океана, а дълбините му крият много тайни. Под водата се намират руините на Атлантида, които никой досега не е успял да открие. Кой знае, може би морският владетел Посейдон не е митичен, а съвсем реален герой. Ако искате да се отдадете на тези мечти, ще помогнете на слот машината Lord of the Ocean (Господарят на океана), разработена от експерти от компанията Novomatic.

 • Максимално умножение50000:1
 • Брой барабани5
 • Брой редове10

Играйте слота Lord of the Ocean

Lord of the Ocean е 5-барабанен слот на Novomatic с десет линии. Има специален Scatter символ, който замества всяко друго изображение и ви дава право на безплатни завъртания. Печелившите комбинации в тази игра се образуват от два (в някои случаи три) или повече еднакви символа, които трябва да стоят в един ред на активна линия от първия барабан. Символите Scatter образуват комбинации, като се появяват навсякъде на екрана. Печалбата е само за най-високата комбинация на линията. Максималната печалба е 50 000 кредита (при игра с десет кредита на линия). Той се основава на пет образа на Посейдон. Процентът на възвръщаемост на слота Lord of the Ocean е приблизително 95,1%. Максималният залог на линия е 0,04 кредита, но по-малко от 0,4 кредита на завъртане не може да се поставя. Играта с двойна печалба, която се открива с бутон Gamble, е реализирана възможно най-просто. Потребителят трябва да познае цвета на следващата карта. Ако има късмет, печалбата му се удвоява. Ако не успее да познае, той губи залога.

Онлайн слот Lord of the Ocean: Символы Wild, Scatter

На барабаните на слота Lord of the Ocean се виждат главният герой - Посейдон, красива русалка с вълнообразна коса, сандък със съкровища, потънала статуя и номинал на картите за игра от десет до асо. Кръглият амулет с Посейдон в центъра е символ Scatter. То замества всяко друго изображение, ако то помага за формирането на платена комбинация. Когато на екрана се появят от три до пет такива изображения, играчът получава печалба според множителя и има право на десет безплатни завъртания. По време на тези завъртания един от символите получава специални привилегии. Той може да поеме цялата ролка и да замени липсващите изображения.

Бонус игри в Lord of the Ocean

В Lord of the Ocean няма други бонус игри, освен специалния символ за безплатни завъртания.

Джакпоти

В слот машината Ocean Master няма прогресивен джакпот.

Как да играя Lord of the Ocean? (Интерфейс)

Интерфейсът на слота е типичен за всички подобни игри, произведени от Novomatic. Геймплеят се контролира от бутоните Start (стартиране на барабаните), Gamble (игра с двойна печалба), Collect (събиране на печалбите), Autoplay (режим на автоматична игра), Paytable (таблица на печалбите на английски език), а плюсовете и минусите се намират в близост до прозорците Bet/Line (залог на линия) и Lines (брой линии). В полето "Кредит" се показва състоянието на сметката на играча, а в полето "Залог" - общият залог. Размерът на печалбата за едно завъртане е показан в информационния ред под барабаните. Играта в Lord of the Ocean е удобна, но има някои недостатъци. Първо, потребителят трябва всеки път да натиска бутона Collect, за да прехвърли печалбите в сметката си. На второ място, няма бутон, чието натискане веднага би определило максималния залог за всички линии. Графиката и анимацията на слота правят приятно впечатление, но звукът е откровено дразнещ. Но тя може да бъде изключена. За целта в горната част на екрана, вдясно, има две малки икони, изобразяващи тризвучие и нотен текст. Първата опция изключва музиката, а втората - всички звуци. Иконата до тях разширява прозореца на играта на цял екран.

Заключение

Lord of the Ocean е завладяващ слот с красиви графики и интересни безплатни завъртания. Той не е с най-изгодния процент на възвръщаемост за играча и има средно ниво на дисперсия. Можете да я изпробвате в режим на обучение или за истински пари в казино с игрални автомати Novomatic.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителNovomatic / greentube
 • Процент на изплащане (RTP)95.1%
 • Максимално умножение50000 : 1
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани5
 • Брой редове10
 • ЖокериНе
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеДа
 • 3D слотНе
 • Бонус игриНе