Just Jewels Deluxe

Онлайн казина

Обзор слота Just Jewels Deluxe

Just Jewels Deluxe

"Най-добрите приятели на момичетата са диамантите" - се пее в една известна песен. Повечето комарджии, независимо от пола им, също мечтаят за бижута и богатство. Опитайте се да визуализирате мечтата си и по този начин да я доближите до реалността, като играете слота Just Jewels Deluxe (Just Jewels Deluxe) на компанията Novomatic. В този цветен слот ви очакват разпръснати скали от всички видове и купчини с големи пари.

 • Брой барабани5
 • Брой редове10

Играйте Just Jewels Deluxe слот

Just Jewels Deluxe е слот машина от Novomatic с пет барабана и десет печеливши линии. Това е слот с доста прости правила. Има само един специален символ (Scatter). Минималният залог на линия е 0,04 кредита, а максималният - 10 кредита. Според официалните данни на производителя процентът на възвръщаемост на слота е 95,42%. В играта има шест вида печеливши комбинации, които се образуват от три или повече еднакви символа. Те трябва да са подредени в един ред на активен ред. Комбинацията не трябва да започва от първия барабан. Достатъчно е три или повече символа да са разположени един до друг. Комбинациите от Scatter символи се формират по отделни правила. Най-високата печалба от 5000 залога на линия се дължи за пет изображения на короната. Получената в резултат на успешно завъртане печалба може да се опита да увеличи печалбата в играта за удвояване (бутон Gamble). Той има традиционен вид. Играчът трябва да познае какъв цвят ще бъде следващата карта в тестето. При успешен опит залогът се удвоява, а при неуспешен се губят заложените пари.

Just Jewels Deluxe онлайн слот: Wild, Scatter символи

Слот машината се нарича Just Jewels Deluxe, така че на барабаните преобладават изображения на скъпоценни камъни. Има също златни кюлчета, корона и купчини долари. Символът на еврото е Scatter символ. Ако на екрана се появят от три до пет такива символа (местоположението няма значение), играчът получава печалба, равна на общия залог, умножен по зададения множител. Ако тези символи са три, залогът се умножава по два пъти, четири - десет пъти, пет - петдесет пъти. Така при ставка от сто кредита на завъртане печалбата за пет символа Scatter ще бъде пет хиляди кредита.

Just Jewels Deluxe бонус игри

В Just Jewels Deluxe няма специални бонус игри.

Джакпоти

Няма и прогресивен джакпот.

Как се играе Just Jewels Deluxe? (Интерфейс)

Ако и преди сте играли слотове на Novomatic, този няма да ви изненада по отношение на интерфейса. Тя обаче е толкова проста и ясна, че дори начинаещите ще могат да я разберат. За всеки случай ще ви разкажем за основните елементи на управлението на геймплея. Броят на печелившите линии и залогът на линия се задават с помощта на плюса и минуса в квадратчетата Линии и Залог / линия. Стартът стартира въртенето на барабаните. Gamble отваря играта, за да удвои печалбата. Collect прехвърля печалбите в сметката на потребителя. Paytable показва таблицата с печалбите на слота (на английски език). Повече информация показва правилата (също на английски език). Автоматична игра е автоматичен режим на игра. Всички печеливши комбинации са ясно подчертани на барабаните на слота, а сумата на печалбата е изписана до всяка от тях. Общата сума на печалбите за едно завъртане е показана в информационния прозорец под барабаните. Тази слот машина има няколко настройки. Потребителят може да изключи музиката или всички звуци, както и да разшири играта на цял екран. Графиките са семпли, но цветни. Звуковият съпровод е същият, но може да бъде изключен. Недостатъците на Just Jewels Deluxe включват необходимостта постоянно да натискате бутона Collect, за да прехвърлите печалбите към баланса, както и липсата на бутон, с който можете бързо да зададете максималния залог за всички линии.

Заключение

Ниското ниво на дисперсия в слота Just Jewels Deluxe ви позволява да го играете дълго време, дори и с малка сума, и да изчакате поредицата от лош късмет. Някои потребители може да сметнат за скучно да играят слот, който няма уайлд символ, бонус игри или безплатни завъртания. Но това е въпрос на лични предпочитания.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителNovomatic / greentube
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани5
 • Брой редове10
 • ЖокериНе
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеДа
 • Ставка на линию0.04 - 10
 • Бонус игриНе