Gold Coast

Онлайн казина

Обзор слота Gold Coast

Gold Coast

Австралийският Голд Коуст е едно от най-красивите места на земята. Той има субтропичен климат, фантастични плажове, нощен живот и най-живописните туристически атракции. Не е изненадващо, че създателите на слот машини се заинтересуваха от това красиво място и измислиха невероятна игра, използвайки това красиво място, за да го превърнат в стимул за играчите в онлайн казината. Сега тя е не само красива, но и може да дава впечатляващи награди на онлайн играчите. А най-голямата награда може да достигне 30 000 долара.

 • Максимална скорост25
 • Брой барабани3
 • Брой редове5

Играйте Gold Coast слот

Палми, слънчеви плажове, чист пясък - всичко това ще видите в тази слот машина. Дори логото на играта ни напомня за предстоящите удоволствия. Логото изобразява пристанището с красивите му червени цветя, златните кюлчета и златните монети, които покриват брега. Същите червени цветя ще видите на иконите на слот машината. В комбинациите на слота към тях се присъединяват кюлчета, двойни кюлчета, тройни кюлчета, златни седморки и логото на играта Gold Coast. В тази класическа слот машина се използват пет печеливши линии. Можете да залагате от една до 5 монети на линия. Номиналът на тези монети може да се избере от лявата страна с помощта на бутоните плюс и минус. Тя е 0,25, 0,50, 1, 2 или 5 долара. Играчите могат да използват експертния режим, който добавя функционалност към слота.Логото на Gold Coast има 2 функции. Първоначално можете да използвате този символ като уайлд, но ако три такива символа се появят на барабаните на активна линия, ще получите една от най-големите награди. Всичко зависи от реда, на който се появяват тези икони. Линиите също участват в изхода на играта. Въпреки че тази слот машина не е толкова богата на възможности, тя може да направи голяма разлика в банковата ви сметка, ако се играе добре. Ако наистина живеехте на това място, можехте да играете на Голд Коуст на Голд Коуст и да съчетаете най-доброто от двата свята. Символът на логото е уайлд символ в тази игра. Разберете как може да ви помогне в играта. Можете да изтеглите слот машината безплатно от нашия уебсайт. Това ще ви позволи да свикнете с нея, да научите всички опции, за да можете след това да играете слот машината "Gold Coast" с истински пари.

Gold Coast онлайн слот: Wild, Scatter символи

Символите в играта са седморки, червени цветя, единични барове, двойни барове, тройни барове и комбинации от символи.

Джакпоти

Джакпотът на слот машината е 6 000 монети. За целта трябва да получите три символа от логото на играта на петата червена печеливша линия.

Как се играе Gold Coast? (Интерфейс)

Интерфейсът на този слот блести със злато. Това е златото на природата, защото тук можем да се разхождаме по златните пясъци. Но това е и златото на монетите, които можете да получите, като играете на слотовете. Красивият интерфейс отразява приказния живот на това прекрасно място. Виждаме красив златен град с много злато в него. Златото върху логото на играта е изтрито и върху бутоните. В долната част ще видите златни бутони:

 • Залог 1 - активна линия (всяко натискане активира допълнителна линия в играта;
 • Bet max е максималният залог;
 • Spin – вращение барабанов.

Експертният режим добавя още една функция към играта и бутон за автоматична игра, който ви позволява да играете в автоматичен режим.

Заключение

Не може да се каже, че Gold Coast е прекалено проста слот машина, защото в играта са добавени необичайни детайли. Не във всяка игра има статични линии, които могат да играят ключова роля при раздаването на награди. Слот машината е с красив дизайн. Тя създава специално настроение - настроението на красивия живот, пред който може би сте на прага. Да я почувствате, да почувствате цялата си душа понякога решава изхода на делото във ваша полза, защото невидимата сила понякога ни пренася там, където душата вече живее! Може ли един безплатен слот автомат да бъде решаващ в живота ви? Но първо изиграйте слот машината без регистрация, вникнете в идеята, която тя носи, и вижте как нещата постепенно се променят.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителMicrogaming
 • Максимална скорост25
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани3
 • Брой редове5
 • ЖокериДа
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеНе
 • Ставка на линию0.25 - 25
 • Бонус игриНе