Gee Gee

Онлайн казина

Обзор слота Gee Gee

Gee Gee

GG е непрогресивна слот машина с три барабана и джакпот от Microgaming. Играта има множител, джакпот от 20 000 долара и просто невероятно количество игри, които получавате заедно с бонусната игра. Звуковите ефекти в играта са страхотни и това е още една причина, поради която е трудно да се откъснете от играта. Поставете си за цел да не губите по-малко от определена сума, защото в противен случай ще бъдете изправени пред предизвикателство. Бонус играта има толкова много интересни функции, че ме кара да искам да видя какво ще се случи, ако спечеля тази или онази опция.

 • Максимална скорост10
 • Брой барабани3
 • Брой редове1

Играйте слот Gee Gee

Gee Gee е пародия на Bee Gees, диско група от 70-те години. В играта можете да избирате между монети с номинал от 10 цента до 5 долара. Gee Gees предлага залог с нисък праг, който е подходящ дори за обикновените играчи. За да играете на машината за плодове, изберете желания номинал на монетата и кликнете върху Spin. В играта можете да заложите само една стотинка или да увеличите номинала на монетите с помощта на бутон +, който се намира близо до бутона Spin. В играта ще можете да избирате монети от 10 цента до 10 долара. И това е единственото нещо, което можете да направите, защото можете да поставите само по една монета на линия. Тази нерегистрирана слот машина има много интересни възможности, които са разгледани по-долу.

Gee Gee онлайн слот: Wild, Scatter символи

Слот машината включва череши, подкови, пъпеши, блестящи диаманти, златни седморки, сини седморки и златни кюлчета в различни цветове.

Gee Gee слот машина бонус игри

Опцията за бонус става достъпна, когато съберете 8 или повече икони на барабаните, като съберете същите символи в играта или смесени седморки. След като се отвори бонусният кръг Gee Gees, ще видите дансинг със стилен кон, облечен като Джон Траволта в Pulp Fiction. Сега завъртете макарата и спечелете пари, побутвания, опции, които са много и всички са доста забавни. Списък с бонусните опции се намира в дясната част на барабана. Ще има "do the hustle", "night diva", "you win again", "hot to trot", "money money money", "le freak", "reel like dancing", "prancing yeah", "hot stuff or the Gee Gees". Всяка от тези опции предлага нещо интересно. Най-голямата награда може да бъде 500 залога. Играта предлага също така побутвания, повтарящи се побутвания, опция за преместване и други интересни неща. Триото галопиращи коне, ретро саундтракът и безбройните опции (както в основния интерфейс, така и в полето на бонусната игра) превръщат Gee Gees в много вълнуваща игра. Слотът може да бъде истинска сензация. Трябва само да се научите да използвате правилно всички опции в него.

Джакпоти

Джакпотът на слот машината е 2 000 залога или 20 000 долара. Такава голяма награда можете да получите, ако използвате символите диско топка. Вторият символ с най-висока печалба е символът диня. Комбинация от символи на диня ще ви донесе печалба от 250 залога.

Как се играе на машината Gee Gee? (Интерфейс)

Ретро темата се завръща в аркадата по съвсем нов начин. Сега слот машината блести и сияе, а от екрана се разнасят динамичните ритми на дискотеката. Оживена дискотека и трио коне ще ви развеселят. Те ще танцуват на дансинга под ритмите на 70-те години. В центъра са разположени 4 барабана, а от дясната страна се намират опциите за натискане, които ви позволяват да натискате барабаните и да създавате собствени печеливши комбинации. От лявата страна ще видите таблицата с печалбите, която се намира в основния прозорец. Разработчикът не е направил отделен раздел за таблицата с печалбите. Слотът на Gee Gees е ярък и интересен, а темата със сигурност е забавна. Таблицата с печалбите продължава с червена колона с числа, която се намира в долната част на игралния автомат, недалеч от функционалните бутони на слота. Стартирайте барабаните с бутон Spin. Командите в играта са подчертани в горната част на интерфейса.

Заключение

Играта Gee Gees е много интересна и вълнуваща. С всяка нова опция получавате и различни награди. За съжаление никъде не са посочени бонусите, които можете да получите с тази или онази опция. Безплатната игрална машина е добра, защото първо можете да се научите да играете на нея, а след това да я играете за пари.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителMicrogaming
 • Максимална скорост10
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани3
 • Брой редове1
 • ЖокериНе
 • СкаттерНе
 • Равнопоставеност на играчитеНе
 • Ставка на линию0.01 - 10
 • Бонус игриДа