Garage

Онлайн казина

Обзор слота Garage

Garage

Слот машината Garage принадлежи към категорията на почти култовите хазартни забавления за всички любители на слотове, живеещи в бившия Съветски съюз. Преди няколко години тя можеше да се намери в почти всяка игрална зала, където неизменно се радваше на голяма популярност. Понастоящем можете да изтеглите слот машина Garage във виртуалната й версия или да я играете на сайта на някое от онлайн казината.

  Играйте слота Garage

  Garage е слот от Igrosoft с пет барабана и двадесет и пет линии. Има две бонусни игри, както и игра с двойна печалба. Интерфейсът на слота е проектиран в класическата традиция с обичайните бутони и полета. Темата напълно съответства на името и е изразена във всички елементи на дизайна, включително в механиката за бутилки, която стои внушително в долната част на екрана. Играта започва с депозиране на кредити. След това трябва да изберете броя на печелившите линии, размера на залога и да натиснете Start. Ако при завъртането се окаже, че печелите, получената сума може да се опитате да увеличите в двойната игра. За да направите това, кликнете върху "РИСК". Игрални автомати "Гараж" предлагат познати на продуктите Igrosoft схема. Пред вас ще бъдат поставени пет карти. Ще трябва да изберете една от тях. Ако номиналната ѝ стойност е по-голяма от номиналната стойност на откритата карта, печалбата ви се удвоява. Ако е по-малка, губите заложената сума. Ако стойността на картите е еднаква, играта започва отново.

  Онлайн слот Garage: Wild, Scatter символи

  Като се има предвид името на този слот, е лесно да се досетите, че символите на барабаните представляват всякакви неща, свързани с гаражи и машини. Тук на барабаните се поставят автомобилни свещи, кутии с моторно масло, пожарогасители, акумулатори, ключове и т.н. Има и картинки на ключалки и дървени кутии, всяка от които отваря бонусна игра.

  Бонус игри в гаража

  Слот машината Garage има две бонусни игри: Box (известна още като "boxes") и Lock (известна още като "locks"). Първият се отваря в допълнителен прозорец, когато на екрана се появят три или повече изображения на дървени кутии. Така ще влезете в гаража, където пред вас има пет картонени кутии с надпис Secret. Трябва да ги избирате един по един, като получавате определени награди. Някои от кутиите съдържат предмети (трион, гаечен ключ, чук), които значително увеличават печалбите ви. Ако обаче отворите кутия, от която изскача инспектор от пътната полиция, бонусната игра се прекратява, но печалбите остават за вас. Бонус играта Garage Bonus Game в онлайн слот машина започва на допълнителен екран, след като са зачеркнати три ключалки. В нея трябва да отворите една по една пет заключени врати. Във всеки рунд трябва да познаете в коя от двете кутии е скрита ключалката. Също така в основната игра има възможност да се сдобиете със суперключ, който може да отвори една от ключалките.

  Как се играе на слот машина? (Интерфейс)

  Този аспект не може да бъде критикуван ни най-малко. Слот машината Garage е проектирана на класически принципи и всеки потребител, който някога се е сблъсквал с подобни продукти, може лесно да я разбере и да се чувства комфортно, докато играе.

  Заключение

  Слот машината "Гараж" беше много популярна в истинските казина в нашата страна преди няколко години, а сега продължава да се радва на успех сред виртуалните играчи. Математиката и принципът на неговата онлайн версия не се различава от слотовете, които стояха в игралните зали, така че запознати с него потребителите не трябва да свикнат с иновациите. Ако искате, в слот машината "Garage" можете да играете безплатно в много онлайн казина. Освен това можете да изтеглите емулатори на слота. Въпреки това си струва да се отбележи, че в момента съвременните онлайн казина, работещи със софтуер от Microgaming, Playtech и други производители, предлагат много по-интересни и изгодни за играча игри. Ето защо машините от този тип могат да бъдат препоръчани както за свободна игра, така и за отдаване на носталгични спомени.

  • РазделИгрални автомати
  • ПроизводителIgrosoft