Elektra

Онлайн казина

Обзор слота Elektra

Elektra

Ако сте почитател на комиксите на Marvel и освен всичко друго сте и геймър, Playtech може да се погрижи за вас по най-добрия възможен начин. Двете страсти могат да бъдат обединени в линия от игри, които компанията е създала в рамките на франчайза. В това число влизат и комиксите на Marvel, които вече са били обект на известни филми. Сега играчите в онлайн казиното също могат да се насладят на необикновените суперсили на героите от комиксите! Един от тях е комиксът "Електра", който ще представим в настоящото ревю.

  Играйте слот Elektra

  Ако си спомняте комикса и едноименната игра "Daredevil", няма как да не сте били запленени от образа на Електра, изиграна от Дженифър Гарнър във филма. След като се появява в "Daredevil", героят се превръща в самостоятелна сюжетна линия. Така се появява комиксът "Електра". Самият образ на героя е доста привлекателен: Електра Начиос, нинджа, която традиционно използва две саи като оръжия. Тя е от гръцки произход, поради което получава името на героинята от гръцките трагедии Електра. Що се отнася до онлайн слота Elektra, той има 5 барабана и 20 печеливши линии. Слотът включва бонус, който ви дава 14 безплатни завъртания, както и уайлд символи и възможност да играете в режим на прогресивен джакпот. Номиналът на жетоните започва от един цент. Максималният номинал на жетона е 5 USD. Залогът на линия може да се промени 10 пъти в зависимост от избраната номинална стойност на жетона. Максималният залог е 50 долара на линия, а общият залог може да достигне до хиляда долара. По този начин играта става привлекателна за различни категории играчи.

  Elektra онлайн слот: Wild, Scatter символи

  Символите за Електра са символите за оръжията, които са анимирани много добре от художниците. Например звездите се въртят и блестят красиво, а арбалетът изстрелва огнена стрела. Освен това в играта има символ на главния герой и символи на карти.

  Джакпоти

  Играта има 4 прогресивни джакпота: Power, Extra Power, Super Power и Ultimate Power. Те могат да се преведат като джакпоти Power, Extra Power, Super Power и Infinite Power. Спечелването на всяка от тях е напълно случайно. При всяко завъртане с какъвто и да е залог във видеослота Elektra можете да получите достъп до джакпота. Колкото по-голям е залогът ви, толкова по-големи са шансовете ви за достъп до джакпота, но при повече късмет ще спечелите един от четирите вида прогресивни джакпоти. Играта с джакпот представлява мрежа 4Х5 с 20 различни символа за джакпот, скрити в 20 квадрата. Целта ви е да откриете 3 еднакви символа на джакпота, за да спечелите джакпота. Играта има таймер, така че ако не сте били активни дълго време, автоматично ще спечелите джакпота. В Elektra бонус оръжието може да се активира, когато уцелите 3 Scatter символа. В този момент можете да получите 10 безплатни игри, 14 безплатни игри с множител 2Х или 7 безплатни игри с множител 4Х. Всяка от тези възможности е под формата на едно от трите оръжия на Електра. Лично на мен ми отне повече от 300 завъртания, за да активирам този режим, но когато успях да го направя, печалбите надхвърлиха 400 USD.

  Заключение

  Ако сте фен на комиксите за Електра, гледали сте филма и сте го харесали или просто искате да се насладите на играта на тази слот машина с невероятна графика и живи анимации, тогава можете да опитате да играете слот Elektra в някое от онлайн казината.

  • РазделИгрални автомати
  • ПроизводителPlaytech