Dolphin’s Pearl

Онлайн казина

Обзор слота Dolphin’s Pearl

Dolphin’s Pearl

Dolphin's Pearl (Делфинова перла или просто Делфини) е един от първите слотове на Novomatic, които се появяват в игралните зали в Русия и други страни от ОНД. Това беше любимо хазартно занимание на много играчи, много от които все още искат да изпробват късмета си на него.

  Играйте слот Dolphin's Pearl

  Слот машината Dolphin's Pearl е слот на Novomatic с пет барабана и девет линии. Той има удвояваща игра и бонус.Геймплеят е типичен за всички слотове от онова време. Първо трябва да зададете стойността на един кредит (малкият бутон "Монета" в дясната странична лента), след това да изберете залога на линия (бутон "Залог") и броя на печелившите линии (бутони "Линия" с цифри, обозначаващи избрания брой). Общата сума на Вашия залог ще бъде показана в полето Bet (Залог). След това просто трябва да натиснете Start и да изчакате резултата от завъртането. Активните линии са маркирани в различни цветове.Печалбата, ако има такава, може да бъде прехвърлена в сметката с натискане на бутона Събиране или да се опитате да я увеличите в играта за удвояване. За да направите това, щракнете върху бутона Двойно. Ще се появи обърната карта и ще трябва да познаете нейния цвят - черен или червен - и да натиснете съответния бутон (в реда Line). Ако имате късмет, печалбата ви се удвоява. Ако не, губите. Броят на рундовете, които можете да изиграете, не е ограничен.С натискане на бутон Help се отваря таблица с печалбите и информация за възможностите на някои символи.

  Онлайн слот Dolphin's Pearl : Wild, Scatter символи

  Слот машината Dolphin е посветена на живота в подводното царство, затова символите на барабаните са обитателите на дълбините: различни видове риби, раци, морски кончета. Освен това картите за игра са с цифрови и буквени наименования: 9, 10, J, Q, K, A. Те също са декорирани в морски стил.Ролята на уайлд символ е делфин. Той може да замени всяко друго изображение, необходимо за формиране на печеливша комбинация, с изключение на раковината с перла, и също така удвоява печалбата за комбинации, в които участва. Пет делфина в една линия гарантират на играча максимална печалба от 9000 кредита.Скатер символът представлява изображение на раковина с перла. Два Scatter символа на екрана означават удвояване на ставката, умножена два пъти, три - пет пъти, четири - двадесет пъти, пет - петстотин пъти. Освен това появата на три или повече от тези символи в която и да е позиция означава, че играчът има право на бонусна игра.

  Бонус игри в Dolphin's Pearl

  Бонус играта се активира, когато на екрана се появят три или повече Scatter символа и раковина с перла. Това означава петнадесет безплатни завъртания за играча. По време на тези завъртания всички печалби се утрояват и все още има възможност да получите същия брой завъртания, без да се налага да плащате за тях.

  Как се играе Dolphin's Pearl ? (Интерфейс)

  Слот машините Dolphin не са трудни за игра. Интерфейсът е лесен за разбиране, а таблицата с печалбите е ясна. Има автоматичен режим на игра, преди който е достатъчно да изберете залога и броя на линиите, след което остава само да гледате екрана и да се надявате на късмет.Донякъде ви дразни дългият процес на превеждане на печалбите в сметката. Разбира се, това е приятно за всеки играч, но отнема много време, особено ако печалбите са големи. И не всички потребители ще намерят звука в машината за приятен.

  Заключение

  Слот машините Dolphin могат да се играят безплатно и срещу пари в много онлайн казина. Дали обаче си заслужава, нека всеки реши индивидуално. Честно казано, тези слотове са много остарели. Те са заменени от продукти на известни производители (Playtech, Microgaming и други). Съвременните образци са с много по-високо качество и по-интересни. Те предлагат на играча много предимства и неочаквани решения.Може би трябва да изтеглите безплатна слот машина "Dolphins" на компютъра си и да се отдадете на приятни спомени от играта в истинско казино, без да харчите пари.

  • РазделИгрални автомати
  • ПроизводителNovomatic / greentube