Dolphin’s Pearl Deluxe

Онлайн казина

Преглед на слота Dolphin's Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe

През годините Novomatic е създала редица хазартни игри, които са се превърнали в класика както в офлайн, така и в онлайн казината. Някои от слотовете на компанията успешно преминаха от реални заведения към онлайн портали.

Най-добрите модели продължават да бъдат изключително популярни сред играчите, въпреки ежедневната поява на множество нови продукти във виртуалния хазарт. За да се уверят, че те не изглеждат остарели в сравнение със съвременните машини, разработчиците от Novomatic пускат актуализирани версии на най-популярните винтидж слот машини.

Това е серията Deluxe, която включва играта Dolphin's Pearl, разгледана в това ревю. Оригиналният вариант вече беше обсъждан, но в тази статия ще се съсредоточим върху варианта Deluxe.

 • Максимална скорост400
 • Максимално умножение9000:1
 • Брой барабани5
 • Брой редове10

Играйте слот Dolphin's Pearl Deluxe

Dolphin's Pearl Deluxe има пет барабана и петнадесет картини на основния екран. За формирането на печеливши комбинации има десет активни линии, но можете да използвате не всички, а произволен брой от тях. При едни и същи ставки на всички ленти ще бъдат еднакви във всеки случай. На всяка линия се вземат от един до четиридесет кредити (диапазоните могат да варират в отделните казина). Така че можете да поставите дори един кредит на завъртане, а максималният залог достига четиристотин единици.В допълнение към основните изображения, действащи по стандартните правила в "Pearl Deluxe Dolphin", има символи със специални функции, класическата игра на удвояване, допълнителни множители и рунд с безплатни завъртания с утроени коефициенти. Обикновените елементи носят печалби, като образуват непрекъснати последователности от няколко еднакви картинки върху активните линии. Тези комбинации винаги започват от първата колона и се вземат предвид само най-дългите вериги на всяка лента. Печалбата се определя от два критерия: залога на линия и множителя на получената комбинация (от x2 до x9000). Всички множители са изброени в специална таблица. Ако в един рунд има повече от една верига, печалбите се сумират. Има игра с удвояване в стил "познай цвета на картата". Не смятаме, че са необходими повече обяснения. Единственото, което може да се каже, е, че е позволено да играете няколко пъти подред, но има максимален лимит.За изключенията и бонусните опции прочетете по-долу. Нямаме информация за възстановяване на средства за Dolphin's Pearl Deluxe.

Снимки на екрана от Dolphin Pearl Deluxe

Dolphin's Pearl Deluxe онлайн слот: Wild, Scatter символи

Различните обитатели на океанските дълбини и разноцветните карти за игра - тези символи са основни в този слот и действат според общите правила. Wild (делфин) и Scatter (перла) имат специални функции. Три или повече скатера стартират петнадесет безплатни завъртания, в които залогът за клиента прави казиното. По време на безплатните завъртания се прилагат тройни коефициенти за изчисляване на печалбите. Спиновете могат да бъдат удължени.

 • Уайлд символът се изплаща сам по себе си и помага за създаването на комбинации от други изображения (с изключение на скатерите), като при необходимост замества липсващите изображения във веригите. Печалбите за такива последователности се удвояват.
 • Скатерът образува вериги независимо от местоположението си на екрана, а печалбите в такива случаи се изчисляват върху общия залог за рунда.

Бонус игри в Dolphin's Pearl Deluxe

В Dolphin's Pearl Deluxe няма други опции за награди, освен описаните по-горе.

Джакпоти

Прогресивният джакпот в Pearl of the Dolphin не се играе, но в някои казина играта може да е сред моделите, на които можете да се състезавате за единични кумулативни суми.

Как се играе Dolphin's Pearl Deluxe? (Интерфейс)

Тъй като лесно можете да намерите слот с превод на руски език, няма да имате никакви проблеми с изучаването на контролния панел. Въпреки това можете да се справите с всички бутони за няколко минути на всеки език. Броят на линиите и размерът на залога могат да бъдат избрани в отделни полета. Бутонът Start Spin може да се използва за изтегляне на парите, натрупани от резултатите на рунда.Има номерирани бутони, които ви позволяват да спрете барабаните преди време един по един. В настройките има опции за звук и екран. Таблицата с печалбите е проста и ясна. Той се състои от няколко страници с описание на основните разпоредби на правилата. Можете да играете Dolphin's Pearl Deluxe директно в браузъра си, без да инсталирате модела на компютъра си.

Заключение

Както бе споменато по-горе, луксозната версия има почти същите правила като оригиналния слот. От друга страна, качеството на графиките е много по-високо. Освен това има по-удобен за потребителя контролен панел, което не е маловажно.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителNovomatic / greentube
 • Максимална скорост400
 • Максимално умножение9000 : 1
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани5
 • Брой редове10
 • ЖокериДа
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеДа
 • Ставка на линию1 - 40
 • Бонус игриНе