Da Vinci Diamonds

Онлайн казина

Обзор слота Da Vinci Diamonds

Da Vinci Diamonds

Преди около година sunny-beach.info публикува преглед на видеослота Da Vinci Diamonds - Dual Play. Случи се така, че прегледахме тази безплатна слот машина преди модела, който я предшестваше. Но сега е време да преодолеем разликата и ви представяме статия за видеослота Da Vinci Diamonds. Тя е разработена от студиото High 5 Games и в казината се предлага под марката IGT.

 • Максимална скорост10000
 • Максимално умножение5000:1
 • Брой барабани5
 • Брой редове20

Играйте слота Da Vinci Diamonds

Da Vinci Diamonds е петбарабанен видео слот с двадесет непрекъснато активни линии, падащи барабани, специални символи, безплатни завъртания и други опции. Играта на слот машината Da Vinci Diamonds може да бъде със ставка на линия от един до петстотин кредита. Можете да вземете до десет хиляди кредита на завъртане.Изображенията на екрана на видеослота Da Vinci Diamonds са разположени на три реда. Печелившите комбинации се формират от няколко еднакви картинки, които се падат в един ред на активната линия, като се започне от първия барабан. Изплаща се само най-високата комбинация на всяка линия. Печалбите се изчисляват, като залогът на линията се умножи по коефициента на комбинацията (до x5000).Символите, които съставляват комбинацията, се изгарят след изплащането и на тяхно място се появяват нови. Тази функция се нарича Tumbling Reels. Играта с коефициенти в Da Vinci Diamonds не е налична, така че общата печалба за завъртането се прехвърля незабавно в сметката на потребителя. Теоретичната възвръщаемост на видеослота Da Vinci Diamonds, посочена от производителя, е 94,94%.

Снимки на екрана от Da Vinci Diamonds

Da Vinci Diamonds онлайн слот: Wild, Scatter символи

На барабаните на видеослота Da Vinci Diamonds са изобразени картини на великия Леонардо да Винчи, както и различни скъпоценни камъни. Слот машината има и специални символи Wild и Bonus.Wild се появява само на трите средни барабана в основната игра. Той не носи печалба сам по себе си, но помага за формирането на комбинации, състоящи се от други символи (с изключение на бонусния), като заема мястото на липсващите. Бонусът може да се види само на първите три барабана. Когато три от тези символи се появят на активна линия, се задейства бонус кръг от безплатни завъртания.

Da Vinci Diamonds бонус игри

Във видеослота Da Vinci Diamonds няма тематична бонус игра. Кръгът на безплатните завъртания започва с шест завъртания с текущия залог, които казиното ще направи за играча. Тя може да бъде удължена, но не за повече от триста последователни завъртания.

Джакпоти

Във видеослота Da Vinci Diamonds няма кумулативен джакпот.

Как се играе Da Vinci Diamonds? (Интерфейс)

Видео слотът Da Vinci Diamonds се предлага с превод на руски език. Но дори ако играете на слот машина с интерфейс на английски език, няма да имате проблеми с разбирането му. Всички бутони на панела са интуитивни, а правилата на играта изискват от потребителя само да избере размера на залога и да започне да върти барабаните. Настройките на видеослота Da Vinci Diamonds ви позволяват да изключите звука и да изберете качеството на графиката. Изтеглете слот машината Da Vinci Diamonds не е необходимо, защото тя работи в режим на светкавица. Da Vinci Diamonds има помощен раздел с подробно описание на правилата. Той е преведен и на руски език.

Заключение

Въпреки че видео слотът Da Vinci Diamonds не разполага с оригинални опции или специални ефекти, това е много висококачествен слот, който е истинско удоволствие да се играе. Безплатните завъртания и функцията "падащи барабани" са особено приятни. Хубаво е, че видео слотът е преведен на руски език и можете да го стартирате, без да изтегляте специален софтуер.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителIgt
 • Максимална скорост10000
 • Процент на изплащане (RTP)94.94%
 • Максимално умножение5000 : 1
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани5
 • Брой редове20
 • ЖокериДа
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеНе
 • Ставка на линию1 - 500