Cool Jewels

Онлайн казина

Обзор слота Cool Jewels

Cool Jewels

WMS представи невероятно интересен видео слот, наречен Cool Jewels. Тя има много необичаен интерфейс, оригинална система за изплащане, многобройни интересни решения и много други предимства, заради които определено трябва да тествате тази безплатна слот машина.

На пръв поглед правилата може да изглеждат малко сложни, но това е погрешно впечатление. След като започнете да я изпробвате, ще я усвоите за нула време. Тази статия е написана от рецензенти в sunny-beach.info и ще ви помогне да се ориентирате в обстановката.

 • Максимална скорост200
 • Брой барабани6

Играйте слот Cool Jewels

Cool Jewels има шест барабана. Картинките на екрана също се подреждат в шест реда. Съответно на екрана могат да бъдат разположени тридесет и шест елемента едновременно. Освен обичайните картини, в играта има и множество специални символи. Има и различни функции с награди, включително допълнителни множители на печалбите, завъртания с награди и т.н. Всички те са разгледани подробно по-нататък в статията. Слот машината може да се играе с петдесет пъти повече на рунд. Тя може да бъде от петдесет цента до двеста евро. В този модел няма активни линии. Платежоспособните комбинации се образуват от четири или повече еднакви картини (става дума за обичайните елементи). Те трябва да образуват непрекъсната верига, като се свързват помежду си хоризонтално или вертикално. След това символите, които образуват печелившите последователности, се взривяват и на тяхно място се появяват нови. Този процес продължава, докато има комбинации на екрана (но не повече от тридесет актуализации в един кръг). Сега за системата за изчисляване на изплащането. Интересно е, че в играта Cool Jewels няма коефициент, който да се използва за изчисляване на печалбите за веригите от символи. Вместо това в дясната част на екрана има специална скала с деления (наподобяваща термометър). Във всеки от разделите има от шест до петнадесет точки. Когато образувате комбинация, картинките, включени в състава ѝ, попълват тази скала: по една точка за символ.Докато нивото е в първата част, печалбата за всяка от картинките във веригите е равна на 1/50 от общия залог. Щом нивото се повиши до второ подразделение, печалбата за символа се увеличава до 2/50 от залога. В горната дивизия, където няма повече точки, печалбите се изчисляват, като всеки елемент от комбинацията се умножи по общия залог, направен по време на завъртането. Ако на екрана има няколко печеливши последователности в един и същи подход, печалбите се изчисляват в следния ред: първо отдолу нагоре и след това отляво надясно. Няма игра с коефициенти, така че общата печалба в края на рунда се прехвърля незабавно в общата сметка. За символите, които не следват общите правила, вижте следващия раздел на това ревю.Според официалната информация от производителя, теоретичната печалба на Cool Jewels е 96,1%.

Снимки на екрана от Cool Jewels

Cool Jewels онлайн слот: Wild, Scatter символи

Основните картини представляват изображения на осем камъка с различни форми и цветове. Те действат според общите правила, като образуват комбинации и след това експлодират. Следните елементи действат като специални символи: Shocking Wild (зелена звезда), Unstable Wild (осемлъчева розова звезда), Shattering Wild (жълта звезда), Persisting Wild (осемлъчева жълта звезда), Premium 10x (диамант), Bonus (лого Cool Jewels), Green Watermark (полупрозрачен надпис Wild), Pink Watermark (полупрозрачно изображение на фитил бомба) и Blue Watermark (полупрозрачен надпис 10x). Техните възможности заслужават по-внимателно разглеждане. Другите картини се появяват на екрана в резултат на взаимодействието на гореспоменатите уайлд символи. Това се случва, ако се появят една до друга на съседни барабани. Прочетете повече за всички характеристики на специалните символи и функциите, които те активират, в раздела Помощ.

 • Shocking Wild се появява на барабани от втори до пети. Тя замества другите обикновени снимки. Когато се активира в комбинация, тя взривява картинките по диагоналните линии.
 • Unstable Wild се появява на четирите средни барабана. Може да замени други основни елементи в комбинации. В такива случаи той се взривява, като унищожава всички символи около него.
 • Shattering Wild се появява на втори, трети, четвърти и пети барабан. Той може да замества липсващите обикновени символи във веригите. След това увеличава изображенията на хоризонталната линия и на барабана, където се намира.
 • 10x - отличава се от останалите коефициенти с увеличени печалби при комбинации. Те се отчитат след останалите вериги.
 • Bonus - задейства безплатни завъртания. Избухването на четири или повече бонус картини в резултат на друг спусък дава право на играча да участва в поне осем безплатни завъртания. Залогът за тях остава същият. Казиното го прави за клиента. В този кръг се използва алтернативен набор от барабани. Спиновете могат да бъдат удължени. Прочетете повече за тях в правилата.
 • Картините Persisting Wild могат да заменят и други базови картини в комбинации. Той се появява, когато два еднакви символа Shocking Wild, Unstoppable Wild или Shattering Wild са един до друг. Новият Wild ще остане на екрана, докато не падне до долния ред. То ще спре и ако на екрана няма повече нови комбинации и ще започне ново завъртане.
 • Розов воден знак се появява, ако Unstable Wild и Shattering Wild са един до друг. Те ще заемат всички позиции, обхванати от нестабилната дива природа. При следващата актуализация снимките, които попадат в тези полета (с изключение на активната Wild), ще бъдат раздути.
 • Синият воден знак може да се види, след като Shattering Wild и Shocking Wild са паднали един до друг. Те ще бъдат поставени на позициите, активирани от Shattering Wild. При следващата актуализация комбинациите, образувани в тези полета, ще се изплащат с десетократен множител.
 • Green Watermark се активира, когато Unstoppable Wild и Shocking Wild се появят на съседни барабани един до друг. Те ще се намират във всички клетки, обхванати от акцията "Шокираща дива природа". В бъдеща актуализация всички снимки, които се появяват тук, ще се превърнат в Wild, заменяйки други елементи.

Бонус игри Cool Jewels

Всички функции с награди, налични в играта Cool Jewels, бяха разгледани в предишния раздел.

Джакпоти

Cool Jewels не предлага прогресивен джакпот.

Как се играе Cool Jewels? (Интерфейс)

По време на тестването намерихме играта само в английската версия, затова нека обясним накратко какво означават надписите върху контролния панел (някои от тях се появяват, когато поставите курсора върху бутон): Над основния екран има лента, която показва подробности за изчисляването на печалбите за комбинациите. Съветите за играта, включително формирането на комбинации и действието на специалните символи, са вляво. Ако кликнете върху Total Bet (Общ залог), ще се отвори панелът Quickset, където можете веднага да изберете предварително зададения размер на залога. Таблицата с печалбите съдържа много полезна информация за всички точки от правилата. Още важни данни можете да намерите в раздела за помощ. Моделът се предлага във флаш версия, която се стартира директно от уебсайта на къщата.

 • Въртене - започнете нов кръг
 • Stop - спрете барабаните
 • Множител на залога - изберете размера на залога за едно завъртане
 • Total Bet – общая ставка на раунд
 • Таблица на печалбите - отворете таблицата на печалбите
 • Click to Start Autoplay – начать автоигру
 • Печалба - печалбата за едно завъртане
 • Balance – состояние счета клиента
 • Опции - отваряне на настройките
 • ? - вижте раздела за помощ
 • Заплащане на символ - скала на текущите изплащания
 • Безплатни игри - брой налични безплатни завъртания

Заключение

Няма съмнение, че Cool Jewels е игра на късмета за любителите на нестандартни забавления. Той има малка прилика с обичайните видео слотове, да не говорим за класическите слот машини. Ако не сте прекалено мързеливи, за да разберете многобройните точки от правилата на този модел, със сигурност ще му се насладите. Въпреки това можете просто да играете, в хода на процеса, за да разберете как тези или онези символи, които осигуряват награди и завъртания, и така нататък. Във всеки случай можете да сгрешите само с избора на тарифи. Всичко останало се извършва автоматично. Предимствата на слота включват лесен за използване интерфейс, доста високо ниво на възвръщаемост, страхотен дизайн, чудесна анимация и наличие на всички необходими настройки. Освен това не е необходимо да изтегляте слот машината Cool Jewels.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителWms gaming
 • Максимална скорост200
 • Процент на изплащане (RTP)96.1%
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани6
 • ЖокериДа
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеНе
 • Бонус игриДа