Baywatch

Онлайн казина

Обзор слота Baywatch

Baywatch

Американският телевизионен сериал "Спасители на плажа" (наричан в Русия "Baywatch") едва ли може да се смята за шедьовър на световното кино. Въпреки това нито откровено слабите сюжети, нито примитивната актьорска игра, нито други недостатъци не му попречиха да влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-гледаното предаване. Само си представете: гледали са го повече от един милиард и сто милиона зрители!

В продължение на няколко сезона в него се снимат редица актьори, но публиката вероятно е запомнила най-вече известната Памела Андерсън. Изящните форми на впечатляващата дама засенчиха в очите на феновете нейната актьорска игра, отвратителна дори за толкова примитивен филм.

Накратко, всеки, който желае да се отдаде на спомени за първия уестърн сериал, който си проправи път по родната телевизия, и в същото време да изпробва късмета си, е поканен да изпробва новата безплатна слот машина Baywatch.

 • Максимална скорост400
 • Максимално умножение3000:1
 • Брой барабани5
 • Брой редове20

Играйте Baywatch слот

Baywatch е петбарабанен видеослот с двадесет линии, чийто брой можете да променяте по свое усмотрение. Моделът има бонус игри, специални символи и други опции. В Tropez казино слот машина Baywatch позволено да се играе в размер на линия от двадесет цента до двадесет евро. Така че общо можете да завъртите до четиристотин евро. Печелившите комбинации се образуват от три или повече еднакви символа, разположени в съседство с активната линия, като се започне от първия барабан. Печалбата се изчислява по следния начин: залогът на линия се умножава по коефициента на комбинацията (до x3000). Изплаща се само най-високата комбинация на всяка линия. В Baywatch няма игра с двойна печалба.

Baywatch онлайн слот: Wild, Scatter символи

Разбира се, основните символи на машината Baywatch са изображенията на главните герои от поредицата Baywatch. Също така на екрана можете да видите лодка, скутер и други предмети, свързани със спасяването на давещи се хора. Освен това символите са номинали на карти за игра от деветка до асо. В слота има няколко специални символа: Wild (CJ Parker - героинята на Памела Андерсън), Scatter (логото на компанията Baywatch), Bonus (фенер със сирена и надпис Rescue Feature). Scatter образува комбинации независимо от местоположението си на екрана. Печалбите за тях се изчисляват въз основа на общия залог (от един до сто и петдесет, което зависи от броя на символите). Три или повече разпръснати символа в която и да е позиция ви дават право на дванадесет безплатни игри, по време на които изображения на спасители се появяват на ленти върху барабаните. Ако една от тях затвори барабана напълно, играчът получава бонус под формата на шест допълнителни писти със специални привилегии. Wild символът може да образува комбинации според общите правила, както и да замества други символи, с изключение на Bonus и Scatter. Той се появява на ленти на втори, трети и четвърти барабан. Бонусът, който се появява навсякъде на екрана, активира една от двете бонусни функции (избира се от потребителя).

Бонус игри Baywatch

Бонус кръгът на слота Baywatch може да бъде под формата на повторение с няколко Wild символа, поставени на случаен принцип на барабаните, или на игра тип скреч карта на отделен екран. Тук ще трябва да изтриете защитното покритие от пясък от клетките, изобразяващи спасителите. Ако успеете да отключите три еднакви картини, потребителят ще спечели бонус печалба.

Джакпоти

В слот машината Baywatch няма прогресивен джакпот.

Как да играя Baywatch? (Интерфейс)

Няма да описваме подробно интерфейса на слота Baywatch, защото имате възможност да изтеглите слот машината с пълен превод на руски език, което ще ви позволи да разберете всичко сами. Играта има няколко потребителски настройки. Няма автоматичен режим на игра, което е неочаквано за слот на Playtech.

Заключение

Този ярък и наистина интересен видео слот ще се хареса не само на феновете на поредицата Baywatch, тъй като има многобройни опции, които няма да ви позволят да скучаете нито за минута. Докато играете, редовно ще участвате в бонус кръгове, ще се наслаждавате на безплатни завъртания, ще получавате по-големи печалби и т.н.

 • РазделИгрални автомати
 • ПроизводителPlaytech
 • Максимална скорост400
 • Максимално умножение3000 : 1
 • Прогресивен джакпотНе
 • Брой барабани5
 • Брой редове20
 • ЖокериДа
 • СкаттерДа
 • Равнопоставеност на играчитеНе
 • Ставка на линию0.2 - 20
 • Бонус игриДа